zondag 22 september 2019

Boergondisch Oers bedankt iedereen

Lieve mensen uit Oerle, het lijkt alweer lang geleden maar wat was het weer een topweekend 6 en 7 juni Boergondisch Oers in Films en Sterren! Wat hebben we een geweldig dorpsfeest achter de rug! Na een week van opbouwen, sjouwen, spelletjes voorbereiden, inrichten en repeteren begon het feest op vrijdagavond met de Pubquiz. Ook dit jaar weer een overweldigend succes, er deden bijna 40 teams mee! De Pubquiz werd gewonnen door het team van de Janus Hagelaarsstraat, De tweede prijs was voor de Koers van Oers en de derde prijs voor het team van Indiana Oers (fam Antonis & friends). De opkomst én de goed voorbereide dans van Boergondisch Oers samen met Cskillz was een prachtige binnenkomer. Daarna kwamen we met z’n allen in een zinderende show terecht, geweldig!

Op  zaterdagmiddag verzamelden zich alle Oerse kinderen voor de spelletjesmiddag in Films en Sterren stijl. Ze genoten van alle spelletjes op het veld, lekker in het zonnetje, het was zoals gebruikelijk bij Boergondisch Oers weer prachtig weer! Peer Survival kwam echt stuntwerk doen met de kinderen met een mega hoogwerker. Ook de glamourfoto en de complete kaptafel in “Hollywoodstijl” waren een succes. Ook het ‘netjes’ georganiseerde volleybaltoernooi was een groot succes. Het buffet restaurant Bonanza was helemaal in Western stijl en dankzij de Oerse Horeca, Oersgezellig en Maarten van de Sande Vleesproducties hebben heerlijk gegeten. Ook de frietjes voor kinderen en volwassenen van Cafetaria de Smickel waren top! De eerste prijs van het volleyen ging naar het team de Beachboys. Ze wonnen deze prijs voor de derde keer op rij en daarom mochten ze de mooie trofee houden. Na de prijsuitreiking zorgde Motion Coverband dat het dak er helemaal afging tijdens de afsluitende party. Ein, Zwei, Drei…. Bis nächstes Jahr!

Het waren twee fantastische dagen. Waar moeten we beginnen met bedanken? Het was één grote co-productie, zonder jullie hulp is Boergondisch Oers niet mogelijk. Oerle bedankt, tot volgend jaar!

Voor foto’s en uitslagen prijsuitreiking zie betreffende pagina's.

Stichting Boergondisch Oers.