zondag 22 september 2019

Boergondisch Oers bedankt iedereen
 
Lieve mensen uit Oerle, het lijkt alweer lang geleden maar op menig feestje wordt nog druk nagepraat over Boergondisch Oers in Rosso. Wat hebben we een geweldig dorpsfeest achter de rug! Na een week van opbouwen, sjouwen, spelletjes voorbereiden, inrichten en repeteren begon het feest op vrijdagavond met de Pubquiz. Dit was een doorslaand succes. Er deden meer dan dertig teams mee en daarmee was de tent meteen gevuld. De sfeer was top! De Pubquiz werd gewonnen door het team van de Harmonie, de Oerse herriemakers. De tweede prijs was voor de Oerse Mannen en Vrouwen en de derde prijs voor de Slikkers. Daarna kwamen we met z’n allen in een zinderende show terecht. De opkomst van Boergondisch Oers was er een om kippenvel van te krijgen. De zaal kleurde rood, vol wapperende, Brabantse vlaggen en ‘love was in the air’. De Nacht van de Liefde was een groot succes.


                                   
Op  zaterdagmiddag verzamelden zich alle Oerse kinderen voor de Dag van de Lach. Ze genoten van alle spelletjes op het veld, lekker in het zonnetje (de enige twee zonnige dagen in juni bleek achteraf….). De workshop Clownerie was te schattig voor woorden en de kleintjes vonden het prachtig. De kinderen van de bovenbouw maakten komische strips die heel grappig en inventief waren. Ook het ‘netjes’ georganiseerde volleybaltoernooi was een groot succes. De barbecue liep als een trein, was heerlijk, en goed verzorgd door de Oerse horeca. Na de prijsuitreiking zorgde Zomaar een Bandje voor een swingende, afsluitende party.
Het waren twee fantastische dagen. Waar moeten we beginnen met bedanken? Het was één grote co-productie, zonder jullie hulp is Boergondisch Oers niet mogelijk. Oerle bedankt ‘We love you’!

Stichting Boergondisch Oers