zondag 22 september 2019

Boergondisch Oers 2011: Herinnert u zich deze nog?


Vrijdagavond 20 en zaterdag 21 mei 2011
Nu zelfs ook de Oerse Molenbakker Boergondisch Vloers in z’n assortiment heeft weten we het zeker. Boergondisch Oers is een dorpsfeest geworden waar iedereen naar uitkijkt!


Boergondisch Oers organiseert dit jaar op vrijdagavond 20 mei de wervelende show: Toppop Yeah! De voorgaande edities stonden in het teken van Tirol, Holland en Op de Camping. Maar dit jaar gaan we de jaren ‘70 en ‘80 herbeleven met Toppop Yeah. Er zullen veel zoete herinneringen naar boven komen met echte Toppop legendes als George McCrae, Mud, Boney M, KC and the Sunshineband en Patti Labelle. Herinnert u zich deze nog? Abba, Rod Stewart, The Poppies, Gloria Gain

or, Roger Glover en Cindy Lauper. Teveel om op te noemen. Dus meld je aan om op te treden als je inspiratie hebt gekregen van deze liedjes!

En natuurlijk zijn er op zaterdagmiddag spelletjes voor de kinderen van de basisschool en die staan in het teken van het Oerse Gilde St. Jan Baptist! Want in het feestweekend van Boergondisch Oers kan het dit jaar niet op en is het op zondag, 22 mei, ‘Vrije Gildedag’ georganiseerd door Gilde St. Jan Baptist. Over deze dag vindt u op de site van het gilde meer informatie www.gilde-sintjanbaptist-oerle.nl. Boergondisch Oers maakt dan ook gebruik van de tent van het gilde op het terrein achter de basisschool/Rabobank. De hoofdingang zal aan de Zandoerleseweg zijn naast het gebouw van de Rabobank.

                                                        

Na de spelletjes op de kindermiddag gaat heel Oers weer gezellig met elkaar eten en aansluitend start het volleybaltoernooi. Na de prijsuitreiking van het volleybaltoernooi zal er een symbolische overdracht plaatsvinden van Boergondisch Oers naar het Gilde St. Jan Baptist. Zij zullen het feest in de tent dan voortzetten tot in de kleine uurtjes….


Binnenkort komt het inschrijfformulier online te staan voor deelname aan de kinderspelletjes, het eten, de volleybalteams maar ook om jezelf als vrijwilliger aan te melden. Want zonder onze vrijwilligers bij allerlei onderdelen van dit dorpsspektakel kan Boergondisch Oers niet bestaan. Dus daarvoor al heel veel dank!! Er zijn al enkele aanmeldingen binnen voor de optredens op vrijdagavond dus daarvoor kun je jezelf nu al melden bij een van de leden van Boergondisch Oers!

Boergondisch Oers 2011
Wanneer: vrijdagavond 20 en zaterdag 21 mei 2011
Locatie: Terrein achter basisschool/Rabobank
Ingang: Zandoerleseweg naast Rabobank

Zoals jullie zien belooft het weer een geweldig dorpsfeest te worden in 2011.

Met Boergondisch groet,

Stichting Boergondisch Oers