zondag 22 september 2019

“Ik hoooouuuuuw van Holland”

Boergondisch Oers in Holland!

5 en 6 juni 2009

Boergondisch Oers in Holland, hiermee is het thema voor Boergondisch Oers in 2009 klip en klaar! Vanwege het doorslaand succes van de feestavond van Boergondisch Oers op de vrijdagavond werd al snel gesproken over zangers en zangeressen van Hollandse bodem. En daarmee was het thema snel geboren. En wat is er tijdens de eerste vergadering al gebrainstormd over kaasmeisjes, haringhappen, palingsound, Andre Hazes, Doe Maar, de Zangeres zonder naam, de Dijk…….. Want Holland is meer dan klompen en molens. Denk aan water, melk, design, polders, red lights, nederwiet, voetbal, schaatsen, stamppot, poffertjes en bitterballen! Ook de spelletjes van de kinderen op zaterdag staan in het teken van Holland. Dus mama’s als jullie met carnaval de kinderen in een hollands pakje steken kunnen ze het in ieder geval op 6 juni weer aan!

 

Hollandse avond

Dus meldt je aan om mee te doen op de Hollandse avond voor een vertolking van je favoriete artiest. Via de Koers van Oers zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook zullen we snel het inschrijfformulier plaatsen in 2009 om zangers en zangeressen te werven voor de Hollandse avond op 5 juni. Maar ook om de kinderen aan te melden voor de spelletjes, de volleybalteams op te geven.
Op deze site zullen we jullie ook voorzien van de laatste informatie. Ook staan de foto’s van vorig jaar op de site en we hebben een gastenboek waar je reacties kwijt kunt.


Stichting Boergondisch Oers