zondag 22 september 2019

Wat een feest! Sponsors en vrijwilligers bedankt!! Jodelahiti…

Boergondisch Oers in Tirol was een fantastisch dorpsfeest!

Twee dagen lang hebben jong en oud genoten van allerlei vormen van vertier. Een volle tent met ruim 300 mensen hebben een grandioze Oerse avond met geweldige optredens kunnen zien op vrijdagavond. Op zaterdag hebben 150 kinderen genoten van gezellige Tiroler spelletjes en met z’n allen frietjes gegeten. De ouders hebben met 45 teams gevolleyd en genoten van een 4-gangen menu dat klaargemaakt was door de Oerse horeca ondernemers. Stichting Boergondisch Oers bedankt heel Oers!!
Er waren ook nog enkele winnaars, hieronder volgt een overzicht.

Winnaars kinderen:
- mooiste meisje Mirte van Beers
- mooiste jongens: Mart Silkens
- beste meisje bierpulschuiven: Danique Peijs
- beste jongen bierpulschuiven: Hendrik Schippers
- mooiste Kunst & Koe onderbouw: de Berggeitjes
- mooiste Kunst & Koe bovenbouw:de Jodelaars
- Eervolle vermelding Kunst & Koe: de Boerkakoe van de groep "Anton aus Tirol"


Winnaars volleybal:
- tieners 2e plaats: die Knödel
- tieners 1e plaats: Het Koppeltje
- volwassenen 2e plaats: Veld 2
- volwassenen 1e plaats: Jo da lit ie
- mooiste team: Pink Lady’s

Spijkerslaan volwassenen:
Finalisten Joris Peijnenborgh, Dirk Goossens en Rob vd Pas
- Winnaar: Rob vd Pas.
- beste vrouw spijkerslaan: Marianne vd Boomen (wie anders!)

Oers bedankt !!

Het zal niemand ontgaan zijn dat er op het terrein prachtige doeken stonden met een een mooi ontwerp waarin vergezichten van Oers waren verwerkt. Deze doeken zijn gemaakt door B-design, het ontwerpbureau van Bertina Senders en gesponsord door J. Bierings Groencompostering. De doeken kunnen als afscheiding of decoratie dienen en Stichting Boergondisch Oers stelt ze ter beschikking voor andere Oerse verenigingen die hiervan gebruik willen maken! De doeken met het logo van Boergondisch oers zijn gesponsord door Bakkerij Verhoeven. Super!


Verder willen we naast onze hoofdsponsor Rabobank Oerle-Wintelre al onze sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Het is geweldig dat we met z’n allen zo’n feest kunnen bouwen!

Maar bovenal zijn wij héél erg blij met alle hulp en enthousiasme van zovele vrijwilligers. Het zijn er teveel om bij naam te noemen, maar zonder hen kan er niet zo’n evenement worden neergezet. Toch nog speciale dank aan onze jongste Boergondiër Maarten de Kort die drie dagen lang hand- en spandiensten mee heeft verricht.

Op deze site staan de prachtige foto’s die tijdens Boergondisch Oers gemaakt zijn door Willem Binnendijk heeft gemaakt voor ons! Graag horen wat jullie ervan vonden, dus teken gerust in ons gastenboek!!

Stichting Boergondisch Oers,

Mieke van Campen, Jolanda Das, John van Doormalen, Marlon Hulshorst, Frans Loijen, Wim Luijkx, René van de Mierden, Peye Peijnenborg, Anita Sanders, Karel Sanders, Corry Verhoeven, Erwin Verouden, Ger van de Wiel, Adriënne van de Vorst.